4.11.09

VARM CHOKOLADE ORANGE

For nogen tid siden fandt vi ud af, hvordan vi skulle lave varm "Chokolade Orange" med Sweetbird Appelsin Sirup. Vi var ret sikre på, at vi havde fået sendt e-mails ud omkring emnet. Men det er åbenbart ikke alle som har fået metoden, så den kommer her. Da Sweetbird Sirup, modsat mange andre sirups, er fremstillet med naturlige ingredienser så har bl.a. appelsin siruppen et højt indhold af syre. Når en Sweetbird Appelsin Sirup bliver mixet med mælk og/eller eventuelt forsøgt steamet op sammen med mælk, så vil mælken trække sig sammen og give en masse klumper i drikken på grund af syren fra appelsinen. Men vi har fundet en metode som undgår at der dannes klumper i mælken. Og den kommer her...

1) Kom 1 mål Zuma Fairtrade chokolade i en kop
2) Tilsæt 1-2 pump Sweetbird Appelsin sirup
3) Tilsæt ca. 15 ml varmt vand og pisk som en vanvittig til du har en god jævn pasta (Kakao indeholder naturligt alkali som hjælper med til at nedbryde syren i appelsin)
4) Steam din mælk
5) Lad mælken stå og hvile et øjeblik og hæld den derefter ned i kruset/glasset sammen med din chokolade/appelsin pasta
6) Server