29.10.09

ROTATION PÅ MENUKORTET ER VIGTIGT FOR SUCCES I DIN FORRETNING

Nu hvor sommeren er ovre må vi indstille os på, at der bliver længere mellem kundernes bestillinger på Smoothies, Frappe og Milkshakes. Til gengæld kan vi sige Hello til alle de gode varme drikke som; varm chokolade med flødeskum, pyntet med chokoladesauce eller en dejlig varm Chai Latte drysset med kardemomme. Søg for, at dine kunder kan se de nye varme drikke på menuen og husk, at lave nye gode tilbud hver uge så du skærper dine kunders interesse for dine varme drikke.

Hvis du gerne vil opleve succes med rotation på menukortet er du nødt til at omstille dit menukort fra sommertid til vintertid. Det kræver ikke mange timers arbejde, men til gengæld vil det have stor betydning for din omsætning og på hvordan kunderne opfatter din forretning. Herunder finder du lidt inspiration til dit vintermenukort og du vil altid kunne finde mere inspiration og opskrifter på http://www.hellosweetbird.com/recipes.

CHOKOLADE
ZUMA Fairtrade chokolade indeholder 32% kakao og er præcis den slags varm chokolade som de fleste Nordboer kan lide. Varm chokolade giver dig mulighed for at lave en masse spændende drikke til dine kunder. Ved at tilsætte et pr. pump Sweetbird sirup kan du f.eks. lave en varm chokolade med kokos eller en varm chokolade orange. Pynt dine varme chokolade drikke med marshmallows, flødeskum eller chokoladesauce – det hjælper alt sammen med til at øge din profit!


VARM CHOKOLADE
Vi har fundet ud af, at vores kunder har mange forskellige måder at lave deres varme chokolade på – for at få gang i salget anbefaler vi følgende:

1) Mix et mål Zuma Fairtrade chokolade med lidt vand
2) Pisk massen til en sauce
3) Tilsæt varm mælk
4) Top med marshmallows, flødeskum og chokoladesauce

HVID CHOKOLADE SNEBOLD
– har du noget Zuma vanilje Frappe tilovers fra i sommers? Så brug den til at lav en varm hvid chokolade. Tilsæt varm mælk i stedet for koldt mælk og selvfølgelig – ingen isterninger og ingen blender.... øv!

PUMP ON DEMAND
– hvis du har rigtigt travlt, så skal du lave en god portion chokoladesauce om morgenen og hælde den ned i en saucedispenser. Stil saucedispenseren ovenpå din espressomaskine og pump saucen ned i glasset og fyld det med varm mælk eller steam chokoladen op sammen med mælken. Når du er færdig om aftenen, kan du sagtens stille saucedispenseren i køleskabet til næste dag.

DiP DiP HURRA – tilbyd din chokolade sauce i en espressokop så dine kunder kan side og dyppe marshmallows, jordbær, marcipan eller mandler i chokoladesaucen.

CHOKOLADE PÅ CHOKOLADE – der er ikke noget som sælger chokolade bedre end, øh, chokolade. Så invester i en chokoladevarmer. De ser godt ud oppe på disken og gør det supernemt for dig at serverer den færdige, varme chokolade når dine kunder bestiller. Den tykke varme duft af chokolade som fylder lokalet vil virkelig sætte gang i dit chokoladesalg.


MOCHA – mange kan bare ikke undvære deres espressokick – husk derfor altid at have Mocha på menuen til den koffeinhungrende del af dine kunder.